Litt om nettsiden

Denne nettsiden er fremdeles under oppbygging, men målet er å vekke litt tanker hos de som leser i forhold til aldersdiskriminering, spesielt i underholdningsbransjene.

Jeg mener at det er for få band som får slippe til i dagens harde marked. Det skal selvsagt være forbrukerne, lytterne, som skal bestemme hvem som skal lykkes. Samtidig er det nå så store budsjetter som brukes for å promotere bare noen få artister at det blir vanskeligere og vanskeligere å slå igjennom for nybegynnere.

På toppen av dette kommer det jeg kaller aldershysteriet, hvor godt voksne artister ikke slipper til. Ofte blir de ikke vurdert engang kun basert på alderen. Dette gir, mener jeg, en mye fattigere kultur og musikk opplevelse.

Mitt mål

Mitt mål er ikke å gjøre det vanskeligere for unge talenter å komme inn på arbeidsmarkeder eller musikkmarkedet. Jeg ønsker at flere skal få slippe til. Flere artister kan gi en ny oppsving i kreativitet, slik som man hadde på 60, 70 og 80-tallet. Disse årtiene var noen av de mest kreative i musikkbransjen.

Ingenting kan skru tiden tilbake og samfunnet har endret seg. Så man må jobbe på andre måter og fremme kreativiteten på andre måter. Derfor mener jeg at man må blandet flere årtier, gjennom å slippe til flere forskjellige personer i bransjen. Da kan man få utrolig spennende resultater som kommer til å overraske.